Hotel Schweizerhof Zürich

Kuzey İsviçre, Zürih
Hotel Schweizerhof Zürich Genel
Hotel Schweizerhof Zürich Genel
Hotel Schweizerhof Zürich Genel
Hotel Schweizerhof Zürich Genel
Hotel Schweizerhof Zürich Genel
Image More +36 fotoğraf
Hotel Schweizerhof Zürich
Bahnhofplatz 7 Kuzey İsviçre, Zürih

Hotel Schweizerhof Zürich misafirlere Zürih merkezinde, Bahnhofstrasse ve Urania Rasathanesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel ETH Zurich ile 0,7 mi (1,1 km) ve Zürih Hayvanat Bahçesi ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

La Soupière misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı Fransız mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 6.30 ve 11.30 arasında yapılmaktadır.

68 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli), kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca (ücretli) otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x