Hotel Schwanen

Kuzey İsviçre, Wil
Hotel Schwanen Öne Çıkan Resim
Hotel Schwanen Dış Mekan
Hotel Schwanen Dış Mekan
Hotel Schwanen Dış Mekan
Hotel Schwanen Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Hotel Schwanen
Obere Bahnhofstr. 21 Kuzey İsviçre, Wil

Hotel Schwanen misafirlere Wil merkezinde, Aziz Nicholas Kilisesi ve Kent Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kunst Halle ile 0,5 mi (0,8 km) ve Wil Kulesi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Restaurant swan21, Hotel Schwanen misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x