Ferienwohnung im Fürstenland

Kuzey İsviçre, Gossau
Ferienwohnung im Fürstenland Öne Çıkan Resim
Ferienwohnung im Fürstenland Dış Mekan
Ferienwohnung im Fürstenland Oda Düzeni
Ferienwohnung im Fürstenland Oda Düzeni
Ferienwohnung im Fürstenland Oda Düzeni
Image More +40 fotoğraf
Ferienwohnung im Fürstenland
5 Hirschenstrasse Kuzey İsviçre, Gossau

Ferienwohnung im Fürstenland misafirlere Gossau merkezinde, Walter Hayvanat Bahçesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve St. James Way ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Kybunpark Çok Amaçlı Arena ile 2,8 mi (4,5 km) ve Freizeit Santispark ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 50 inç Akıllı televizyonlar, DVD oynatıcı ve dijital TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Apart Daire, 2 Yatak Odası, Avlu Manzaralı
Comfort
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x