Hotel Schloss Leitheim

Swabia (bavyera), Leitheim
Hotel Schloss Leitheim Genel
Hotel Schloss Leitheim Genel
Hotel Schloss Leitheim Genel
Hotel Schloss Leitheim Genel
Hotel Schloss Leitheim Genel
Image More +44 fotoğraf
Hotel Schloss Leitheim
Schlossstraße 1 Swabia (bavyera), Leitheim

Kaisheim bölgesindeki Hotel Schloss Leitheim konaklamanızda, Altmühl Valley Nature Park yakınında ve Danube River ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Käthe-Kruse-Puppenmuseum ile 6,6 mi (10,7 km) ve Augsburg Western Woods Nature Park ile 12 mi (19,4 km) mesafede.

Weingärtnerhaus yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 49 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Küvet
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x