Alte Brauerei Mertingen

Romantik Yol, Mertingen
Alte Brauerei Mertingen Genel
Alte Brauerei Mertingen Genel
Alte Brauerei Mertingen Genel
Alte Brauerei Mertingen Genel
Alte Brauerei Mertingen Genel
Image More +21 fotoğraf
Alte Brauerei Mertingen
Hilaria-Lechner-Straße 21 Romantik Yol, Mertingen

Mertingen bölgesindeki Alte Brauerei Mertingen konaklamanızda Augsburg Western Woods Nature Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Swabian Alb Route ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Danube River ile 8 mi (12,9 km) ve Käthe-Kruse-Puppenmuseum ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman restoranı Alte Brauerei misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 19 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Mertingen bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu pansiyon misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Superior
Superior Oda
Business
Business Oda
Room
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Business Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x