Hotel Saraceno

Rimini Coast, Milano Marittima
Hotel Saraceno Genel
Hotel Saraceno Genel
Hotel Saraceno Öne Çıkan Resim
Hotel Saraceno Dış Mekan
Hotel Saraceno Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hotel Saraceno
Viale 2 Giugno 37 Rimini Coast, Milano Marittima

Hotel Saraceno misafirlere Cervia bölgesinde, plaj yakınında, Pineta di Cervia - Milano Marittima ve Tuz Müzesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mirabilandia ile 7,8 mi (12,6 km) ve Minigolf Centrale ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz spa küveti, spor salonu ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca (ücretli) otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x