Hotel Prestigio

Rimini Coast, Milano Marittima
Hotel Prestigio Genel
Hotel Prestigio Öne Çıkan Resim
Hotel Prestigio Dış Mekan
Hotel Prestigio Dış Mekan
Hotel Prestigio Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Prestigio
Via N. Paganini 1 Rimini Coast, Milano Marittima

Cervia bölgesindeki Hotel Prestigio misafirlere denize sıfır, Pineta di Cervia - Milano Marittima ve Tuz Müzesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mirabilandia ile 7,8 mi (12,6 km) ve Minigolf Centrale ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 39 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x