Hotel Santa Irini

Decentralized Administration Of The Aegean, Perissa
Hotel Santa Irini Genel
Hotel Santa Irini Genel
Hotel Santa Irini Öne Çıkan Resim
Hotel Santa Irini Dış Mekan
Hotel Santa Irini Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Santa Irini
Perissa Decentralized Administration Of The Aegean, Perissa

Hotel Santa Irini konaklamanızda Santorini merkezinde, Perissa Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Antik Thira ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Santorini Kalderası ile 7,3 km (4,6 mil) ve Red Plajı ile 9,5 km (5,9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x