Holiday Beach Resort

Decentralized Administration Of The Aegean, Perissa
Holiday Beach Resort Genel
Holiday Beach Resort Genel
Holiday Beach Resort Genel
Holiday Beach Resort Genel
Holiday Beach Resort Genel
Image More +83 fotoğraf
Holiday Beach Resort
Perivolos Perissa Decentralized Administration Of The Aegean, Perissa

Holiday Beach Resort misafirlere Santorini bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Athinios Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Perissa Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Antik Thira ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 30 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Family
Family Apart Daire
Oda
Oda (for 5)
Oda
Oda (for 6)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x