Hotel Santa Eulália Praia

Barlavento, Albufeira
Hotel Santa Eulália Praia Genel
Hotel Santa Eulália Praia Öne Çıkan Resim
Hotel Santa Eulália Praia Kahvaltı
Hotel Santa Eulália Praia Kahvaltı
Hotel Santa Eulália Praia Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Hotel Santa Eulália Praia
Santa Eulalia No. 215 Barlavento, Albufeira

Hotel Santa Eulália Praia misafirlere Albufeira (Santa Eulália) bölgesinde, Parque Aventura - Albufeira ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Oura Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Albufeira Plajı ile 2,4 km (1,5 mil) ve Falesia Plajı ile 4,6 km (2,8 mil) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x