Cheerfulway Balaia Plaza

Barlavento, Albufeira
Cheerfulway Balaia Plaza Genel
Cheerfulway Balaia Plaza Genel
Cheerfulway Balaia Plaza Genel
Cheerfulway Balaia Plaza Öne Çıkan Resim
Cheerfulway Balaia Plaza Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Cheerfulway Balaia Plaza
Estrada de Santa Eulalia Apartado 978 Areias de S. Joao Barlavento, Albufeira

Cheerfulway Balaia Plaza size Albufeira (Santa Eulália) bölgesinde, Albufeira Eski Şehir Meydanı ve Falesia Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Vilamoura Marinası ile 9,8 mi (15,8 km) ve Balaia Golf Village ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Os Arcos Cheerfulway Balaia Plaza misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 76 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, kapalı havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x