Hotel Santa Barbara Real

Andean Highlands, Usaquen
Hotel Santa Barbara Real Genel
Hotel Santa Barbara Real Genel
Hotel Santa Barbara Real Genel
Hotel Santa Barbara Real Öne Çıkan Resim
Hotel Santa Barbara Real Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Santa Barbara Real
Calle 127 No 7-89 Andean Highlands, Usaquen

Hotel Santa Barbara Real misafirlere Bogotá (Usaquen) bölgesinde, Usaquén Bit Pazarı ve Hacienda Santa Barbara Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Unicentro Bogotá Alışveriş Merkezi ile 1,7 km (1 mil) ve Palatino Alışveriş Merkezi ile 1,9 km (1,2 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için PIÚ DI PASTA restoranı ideal, bu restoran İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

48 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Business Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x