Hotel Black Usaquen

Usaquen
Hotel Black Usaquen Genel
Hotel Black Usaquen Genel
Hotel Black Usaquen Genel
Hotel Black Usaquen Genel
Hotel Black Usaquen Genel
Image More +65 fotoğraf
Hotel Black Usaquen
Calle 127 No. 7D-11 , Usaquen

Bogotá (Usaquen) bölgesindeki Hotel Black Usaquen misafirlere Unicentro Bogotá Alışveriş Merkezi ve Hacienda Santa Barbara Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Park 93 ile 5,6 km (3,5 mil) ve Bogota Botanik Bahçesi ile 12,8 km (7,9 mil) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için DRAFT Self-Service BEER ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi 2 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

72 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. 1 metre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve otobüs durağı servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x