Hotel Sant'Angelo

Rimini Coast, Fogliano Marina
Hotel Sant'Angelo Genel
Hotel Sant'Angelo Öne Çıkan Resim
Hotel Sant'Angelo İç Mekan
Hotel Sant'Angelo Kahvaltı
Hotel Sant'Angelo Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Hotel Sant'Angelo
Viale Mameli, 15 Rimini Coast, Fogliano Marina

Hotel Sant'Angelo misafirlere Riccione merkezinde, Viale Dante ve Riccione Beach ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Rimini Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 5,6 mi (9,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

32 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Balkon
Dört
Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x