Meg Lifestyle Hotel

Rimini Coast, Fogliano Marina
Meg Lifestyle Hotel Öne Çıkan Resim
Meg Lifestyle Hotel Dış Mekan
Meg Lifestyle Hotel Dış Mekan
Meg Lifestyle Hotel Dış Mekan
Meg Lifestyle Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Meg Lifestyle Hotel
VIALE UGO FOSCOLO 11 Rimini Coast, Fogliano Marina

Meg Lifestyle Hotel konaklamanızda Riccione bölgesinde, deniz kıyısında, Rimini Plajı ve Riccione Kongre Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Riccione Havuzu ve Stadyumu ile 1,8 km (1,1 mil) ve Aquafan ile 5,1 km (3,2 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

18 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Junior
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Küçük Mutfak
Room
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras
Room
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küvet
Room
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x