Hotel Sanmark

Güney Sri Lanka Sahili, Ahangama Central
Hotel Sanmark Genel
Hotel Sanmark Genel
Hotel Sanmark Genel
Hotel Sanmark Öne Çıkan Resim
Hotel Sanmark Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Sanmark
Aranwala Güney Sri Lanka Sahili, Ahangama Central

Hotel Sanmark misafirlere Ahangama bölgesinde, plajda, Midigama Plajı ve Midigama Left Seyir Noktası Surf Break Seyir Noktası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mirissa Plajı ile 8 mi (12,8 km) ve Unawatuna Plajı ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 12 klimalı odada özel spa küveti ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x