Cantaloupe House Ahangama

Güney Sri Lanka Sahili, Ahangama Central
Cantaloupe House Ahangama Öne Çıkan Resim
Cantaloupe House Ahangama İç Mekan
Cantaloupe House Ahangama Kahvaltı
Cantaloupe House Ahangama Yerinde Yemek
Cantaloupe House Ahangama Banyo Tipleri
Image More +24 fotoğraf
Cantaloupe House Ahangama
No 40, Dharmarama Road Dharmarama Road Güney Sri Lanka Sahili, Ahangama Central

Ahangama bölgesindeki Cantaloupe House Ahangama konaklamanızda, Midigama Plajı ve Kabalana Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mirissa Plajı ile 8,3 mi (13,4 km) ve Unawatuna Plajı ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Süit,
Süit, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
6 Bedrooms Villa with Private Pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x