Hotel San Remo

Batı Pasifik, Calidonia
Hotel San Remo Öne Çıkan Resim
Hotel San Remo Dış Mekan
Hotel San Remo Yerinde Yemek
Hotel San Remo Yerinde Yemek
Hotel San Remo Oda Manzaraları
Image More +23 fotoğraf
Hotel San Remo
Calle 31 N525, Calidonia Batı Pasifik, Calidonia

Panama bölgesindeki Hotel San Remo konaklamanızda, Albrook Alışveriş Merkezi ve Avenida Central Alışveriş Bölgesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Multiplaza Pacific Alışveriş Merkezi ile 3,5 mi (5,7 km) ve Avenida Balboa İş Bölgesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 4 ve 13 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 68 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı
Room
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x