Hotel Covadonga

Batı Pasifik, Calidonia
Hotel Covadonga Genel
Hotel Covadonga Öne Çıkan Resim
Hotel Covadonga Dış Mekan
Hotel Covadonga Kahvaltı
Hotel Covadonga Banyo Tipleri
Image More +22 fotoğraf
Hotel Covadonga
Calle 29 Entre Av Cuba y Av Peru Batı Pasifik, Calidonia

Hotel Covadonga Panama merkezinde, Avenida Balboa İş Bölgesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Cinta Costera ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Fiesta Casino kumarhanesi ile 2,8 km (1,7 mil) ve Palacio de las Garzas ile 2,8 km (1,7 mil) mesafede.

Otelin restoranı Covadonga misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 65 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu vardır. 2 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Engellilere Uygun
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x