Hotel San Paolo

Chianciano Terme
Hotel San Paolo Öne Çıkan Resim
Hotel San Paolo Yerinde Yemek
Hotel San Paolo Yerinde Yemek
Hotel San Paolo Yerinde Yemek
Hotel San Paolo Banyo Tipleri
Image More +5 fotoğraf
Hotel San Paolo
Via P. Ingegnoli , Chianciano Terme

Chianciano Terme bölgesindeki Hotel San Paolo konaklamanızda, Val di Chiana ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Chianciano Sanat Müzesi ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Trasimeno Gölü ile 20,5 mi (33 km) ve Italia Meydanı Alışveriş Bölgesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 60 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otelde, yakın çevrede ücretsiz otopark var.

Misafirler için asansör ve lobide kahve servisi vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda, Sigara İçilebilir
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x