Albergo Rossana

Chianciano Terme
Albergo Rossana Genel
Albergo Rossana Genel
Albergo Rossana Genel
Albergo Rossana Genel
Albergo Rossana Öne Çıkan Resim
Image More +54 fotoğraf
Albergo Rossana
Viale della Libertà 372 , Chianciano Terme

Albergo Rossana konaklamanızda Chianciano Terme bölgesinde, Chianciano Kaplıcası ve Piscine Termali Theia ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel La Foce Botanik Bahçesi ile 5,9 km (3,6 mil) ve Piazza Grande ile 9,5 km (5,9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

42 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x