Hotel San Marcos

San Cristobal de las Casas
Hotel San Marcos Genel
Hotel San Marcos Öne Çıkan Resim
Hotel San Marcos Dış Mekan
Hotel San Marcos Dış Mekan
Hotel San Marcos Dış Mekan
Image More +138 fotoğraf
Hotel San Marcos
Av. Crescencio Rosas #21 Barrio de San Antonio , San Cristobal de las Casas

Hotel San Marcos misafirlere San Cristobal de las Casas (Santa Lucía) bölgesinde, Arco del Carmen yakınında ve Santo Domingo El Sanatları Pazarı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel San Cristobal de las Casas Katedrali ile 0,4 mi (0,6 km) ve Plaza 31 de Marzo ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman restoranı El Naranjo misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 28 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x