Hotel San Marco

Margine Coperta-Traversagna
Hotel San Marco Genel
Hotel San Marco Genel
Hotel San Marco Öne Çıkan Resim
Hotel San Marco Dış Mekan
Hotel San Marco Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Hotel San Marco
Viale Rosselli 3 , Margine Coperta-Traversagna

Hotel San Marco misafirlere Montecatini Terme merkezinde, Terme di Montecatini Spa Merkezi ve Excelsior Kaplıcası ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Arno River ile 16,2 mi (26,1 km) ve Piazza del Popolo ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Hotel San Marco misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için minibar olan 60 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Montecatini Terme bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x