Ambasciatori Palace

Margine Coperta-Traversagna
Ambasciatori Palace Genel
Ambasciatori Palace Genel
Ambasciatori Palace Genel
Ambasciatori Palace Öne Çıkan Resim
Ambasciatori Palace Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Ambasciatori Palace
Viale IV Novembre, 12 , Margine Coperta-Traversagna

Montecatini Terme bölgesindeki Ambasciatori Palace konaklamanızda, Excelsior Kaplıcası ve Terme di Montecatini Spa Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Funicolare Tramvay Hattı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Piazza del Popolo ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x