Hotel San Francisco de Quito

Sierra, Quito
Hotel San Francisco de Quito Genel
Hotel San Francisco de Quito Genel
Hotel San Francisco de Quito Öne Çıkan Resim
Hotel San Francisco de Quito Dış Mekan
Hotel San Francisco de Quito İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Hotel San Francisco de Quito
Sucre Oe 3-17 y Guayaquil Centro Histórico Sierra, Quito

Quito (Quito Tarihi Merkezi) bölgesindeki Hotel San Francisco de Quito konaklamanızda, Bağımsızlık Meydanı ve Quito Katedrali ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel San Francisco Kilisesi ile 1 km (0,6 mil) ve Ekvador Merkez Üniversitesi ile 3,7 km (2,3 mil) mesafede.

1698 Camino Real, Hotel San Francisco de Quito misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x