Hotel San Angel

Kuzey Meksika, Hermosillo
Hotel San Angel Genel
Hotel San Angel Genel
Hotel San Angel Genel
Hotel San Angel Öne Çıkan Resim
Hotel San Angel Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Hotel San Angel
BLVD. GARCÍA MORALES #104 COL. EL LLANO Kuzey Meksika, Hermosillo

Hermosillo bölgesindeki Hotel San Angel misafirlere Andenes Hermosillo ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Hükümet Merkezi ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Hermosillo Metropol Katedrali ile 5,8 km (3,6 mil) ve Plaza Zaragoza ile 5,9 km (3,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve öğlen, hafta sonu 8.00 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 184 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Hermosillo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3767 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x