Hotel El Dorado Hermosillo

Kuzey Meksika, Hermosillo
Hotel El Dorado Hermosillo Öne Çıkan Resim
Hotel El Dorado Hermosillo Dış Mekan
Hotel El Dorado Hermosillo Dış Mekan
Hotel El Dorado Hermosillo İç Mekan
Hotel El Dorado Hermosillo İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel El Dorado Hermosillo
Blvd. García Morales #123-B Col. El Llano  Kuzey Meksika, Hermosillo

Hermosillo bölgesindeki Hotel El Dorado Hermosillo misafirlere Plaza Zaragoza ve Hermosillo Metropol Katedrali ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Hükümet Merkezi ile 6,7 km (4,1 mil) ve Galerias Sonora Alışveriş Merkezi ile 7 km (4,3 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 139 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Buzdolabı
Room
Executive Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Buzdolabı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x