Hotel Salina

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Ulcinj
Hotel Salina Öne Çıkan Resim
Hotel Salina Dış Mekan
Hotel Salina Dış Mekan
Hotel Salina İç Mekan
Hotel Salina İç Mekan
Image More +63 fotoğraf
Hotel Salina
Ulica Turizma bb Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Ulcinj

Ulcinj (Gjerana) bölgesindeki Hotel Salina misafirlere Velika Plaza Plajı ve Mother Theresa statue ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Commemorative Plaque ile 1,8 mi (2,9 km) ve Kryepazarit Mosque ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde vücut bakımı hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Salty Pine)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Romatnic Corner)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Flamingo Net)
Deluxe
Deluxe Süit (King´s Landing)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Tangerine Delight)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Servantes and Dulcinea)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x