Hotel Saint Germain

Left Bank, Paris
Hotel Saint Germain Genel
Hotel Saint Germain Genel
Hotel Saint Germain Genel
Hotel Saint Germain Genel
Hotel Saint Germain Genel
Image More +58 fotoğraf
Hotel Saint Germain
88 Rue Du Bac Left Bank, Paris

Hotel Saint Germain konaklamanızda Paris merkezinde, Musée Maillol-Fondation Dina Vierny yakınında ve Chapelle Notre Dame de la Medaille Miraculeuse ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Le Bon Marche ile 0,5 km ve Rodin Müzesi ile 0,6 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet
Superior
Superior Oda
Oda
Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bağlantılı Odalar
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x