Hotel Fiorella

Senigallia
Hotel Fiorella Öne Çıkan Resim
Hotel Fiorella Dış Mekan
Hotel Fiorella İç Mekan
Hotel Fiorella Kahvaltı
Hotel Fiorella Yerinde Yemek
Image More +8 fotoğraf
Hotel Fiorella
Via Puglia, 12 , Senigallia

Hotel Fiorella misafirlere Senigallia merkezinde, Spiaggia di Velluto yakınında ve Rotonda a Mare ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel La Fenice Senigallia Tiyatrosu ile 0,9 mi (1,5 km) ve Palazzo del Duca ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda Hotel Fiorella misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

35 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x