Hotel Sabbia by Gabbeach

Costa De Valencia, Valencia
Hotel Sabbia by Gabbeach Öne Çıkan Resim
Hotel Sabbia by Gabbeach Dış Mekan
Hotel Sabbia by Gabbeach İç Mekan
Hotel Sabbia by Gabbeach Kahvaltı
Hotel Sabbia by Gabbeach Yerinde Yemek
Image More +82 fotoğraf
Hotel Sabbia by Gabbeach
Passeig de Neptuno, 30 Costa De Valencia, Valencia

Hotel Sabbia by Gabbeach misafirlere Valencia merkezinde, Malvarrosa Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Valencia Limanı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel City of Arts and Sciences ile 1,8 mi (2,8 km) ve Oşinografi Akvaryumu ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve plazma televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda (Classic Interior View)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Deluxe Interior View)
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x