Hotel Boutique Balandret

Costa De Valencia, Valencia
Hotel Boutique Balandret Genel
Hotel Boutique Balandret Genel
Hotel Boutique Balandret Genel
Hotel Boutique Balandret Genel
Hotel Boutique Balandret Genel
Image More +74 fotoğraf
Hotel Boutique Balandret
Paseo Neptuno, 20 Costa De Valencia, Valencia

Hotel Boutique Balandret size Valencia (Poblats Maritims) bölgesinde, Malvarrosa Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Valencia Limanı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel City of Arts and Sciences ile 1,7 mi (2,8 km) ve Oşinografi Akvaryumu ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Otelin Akdeniz mutfağı alanında uzman olan restoranı Balandret misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Jakuzi, Deniz Manzaralı
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Veranda
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x