Hotel Rural ES Figueral Nou

Mallorca Interior, Campos
Hotel Rural ES Figueral Nou Genel
Hotel Rural ES Figueral Nou Genel
Hotel Rural ES Figueral Nou Genel
Hotel Rural ES Figueral Nou Genel
Hotel Rural ES Figueral Nou Genel
Image More +76 fotoğraf
Hotel Rural ES Figueral Nou
Ctra. Montuïri - Lloret Mallorca Interior, Campos

Campos bölgesindeki Hotel Rural ES Figueral Nou misafirlere kırsal bölgede, Artestruz Mallorca Devekuşu Çiftliği ve Cala Santany Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Es Trenc Plajı ile 10,3 mi (16,6 km) ve Cala Llombards Plajı ile 9,5 mi (15,2 km) mesafede.

Restoranda Hotel Rural ES Figueral Nou misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 40 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz, kapalı havuz ve açık tenis kortu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Junior Suite Spa)
Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Royal
Royal Stüdyo Süit
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Senior Stüdyo Süit
Room
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x