Agroturismo Es Gallicant

Campos
Agroturismo Es Gallicant Öne Çıkan Resim
Agroturismo Es Gallicant Dış Mekan
Agroturismo Es Gallicant Dış Mekan
Agroturismo Es Gallicant Dış Mekan
Agroturismo Es Gallicant Dış Mekan
Image More +89 fotoğraf
Agroturismo Es Gallicant
Diseminado es Gallicant 535 , Campos

Campos bölgesindeki Agroturismo Es Gallicant konaklamanızda Santanyi Açık Hava Pazarı ve Artestruz Mallorca Devekuşu Çiftliği ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Es Trenc Plajı ile 8,3 mi (13,4 km) ve Cala Llombards Plajı ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Restaurante Es Gallicant, Agroturismo Es Gallicant misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Düz ekran televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve spor salonu mevcuttur. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Teras, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Süit, Jakuzi, Dağ Manzaralı
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Teras, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x