Hotel Rumipamba de las Rosas

Sierra, San Miguel de Salcedo
Hotel Rumipamba de las Rosas Genel
Hotel Rumipamba de las Rosas Genel
Hotel Rumipamba de las Rosas Genel
Hotel Rumipamba de las Rosas Genel
Hotel Rumipamba de las Rosas Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Hotel Rumipamba de las Rosas
Panoramica Sur Km 100 Sierra, San Miguel de Salcedo

Hotel Rumipamba de las Rosas misafirlere San Miguel de Salcedo merkezinde, Nautical Ignacio Flores Parkı ve Monserrat Mills Kültür Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Río Cunuyacu ile 7,9 mi (12,8 km) ve Miraflores Markisinin Evi ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 32 odamız vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü, açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Kulübe
Room
Standard Single Room
Room
Standard Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x