Hacienda Hato Verde

Sierra, Latacunga
Hacienda Hato Verde Genel
Hacienda Hato Verde Genel
Hacienda Hato Verde Genel
Hacienda Hato Verde Genel
Hacienda Hato Verde Genel
Image More +63 fotoğraf
Hacienda Hato Verde
Panamericana Sur Km. 331, Cotopaxi Sierra, Latacunga

Latacunga bölgesindeki Hacienda Hato Verde misafirlere dağda, Miraflores Markisinin Evi ve Monserrat Mills Kültür Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Malteria Plaza ile 6,5 km (4 mil) ve Cotopaxi Ulusal Parkı ile 35,3 km (21,9 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı Hacienda Hato Verde akşam yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine sunulmaktadır. Misafirler 20 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x