Hotel Royal Terme

Ischia Island, Ischia
Hotel Royal Terme Genel
Hotel Royal Terme Genel
Hotel Royal Terme Genel
Hotel Royal Terme Genel
Hotel Royal Terme Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Hotel Royal Terme
Via Morgioni 1/3 Ischia Island, Ischia

Hotel Royal Terme misafirlere Ischia (Ischia Porto) bölgesinde, Ischia Limanı ve Campanian Archipelago ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Piazza degli Eroi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Cioccolateria Atelier delle Dolcezze ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 120 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x