Hotel Royal Rose

Mandalay
Hotel Royal Rose Genel
Hotel Royal Rose Öne Çıkan Resim
Hotel Royal Rose Dış Mekan
Hotel Royal Rose Dış Mekan
Hotel Royal Rose Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Hotel Royal Rose
78 th Street , Mandalay

Mandalay bölgesindeki Hotel Royal Rose konaklamanızda, Cultural Museum & Library ve Sandamuni Paya ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mandalay Sarayı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Kyauktawgyi Paya ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 24 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için, Sigara İçilmez (4 beds Female Dorm room)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Comfort
Comfort Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Comfort Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x