Emerald Land Hotel

Mandalay
Emerald Land Hotel Öne Çıkan Resim
Emerald Land Hotel Dış Mekan
Emerald Land Hotel Dış Mekan
Emerald Land Hotel Dış Mekan
Emerald Land Hotel Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Emerald Land Hotel
14 Street Between 87 & 88 Streets , Mandalay

Mandalay bölgesindeki Emerald Land Hotel konaklamanızda, Cultural Museum & Library ve Kyauktawgyi Paya ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Man Myanmar Plaza ile 1,9 mi (3 km) ve Zegyo Pazarı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Emerald, Emerald Land Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x