Hotel Royal Orchid

Kuzey Hindistan, Jaipur
Hotel Royal Orchid Genel
Hotel Royal Orchid Genel
Hotel Royal Orchid Genel
Hotel Royal Orchid Öne Çıkan Resim
Hotel Royal Orchid Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hotel Royal Orchid
Opposite to BSNL Office, Tonk Road Near Durgapura Flyover, Durgapura Kuzey Hindistan, Jaipur

Jaipur (Tonk Yolu) bölgesindeki Hotel Royal Orchid misafirlere World Trade Park ve Jawahar Circle ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Hava Mahal ile 6,5 mi (10,4 km) ve Jal Mahal ile 11,8 mi (19 km) mesafede.

Hint mutfağı seven misafirler için Tiger Trail ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 139 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe King
Room
Plunge Room
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x