Hometales

Jaipur
Hometales Genel
Hometales Genel
Hometales Öne Çıkan Resim
Hometales Dış Mekan
Hometales Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hometales
74 Panchsheel Enclave JLN marg , Jaipur

Hometales misafirlere Jaipur (Durgapura) bölgesinde, Cenotaphs of the Maharanis of Jaipur ve Glass Jain Temple ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Hava Mahal ile 6,6 mi (10,6 km) ve Jal Mahal ile 11 mi (17,8 km) mesafede.

Hostelin restoranı Sheher Cafe misafirlere hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 34 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Bed in 4-Bed Female Dorm
Room
Deluxe Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x