Hotel Ronda Moments

Batı Endülüs, Ronda
Hotel Ronda Moments Genel
Hotel Ronda Moments Genel
Hotel Ronda Moments Öne Çıkan Resim
Hotel Ronda Moments Dış Mekan
Hotel Ronda Moments Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Hotel Ronda Moments
Partida los Morales 28 Batı Endülüs, Ronda

Ronda bölgesindeki Hotel Ronda Moments konaklamanızda, Circulo de Artistas Gösteri Merkezi ve Casa Palacio de los Condes de la Conquista. ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Puente Nuevo Köprüsü ile 6,5 mi (10,4 km) ve Padre Jesus Kilisesi ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x