Arriadh Hotel

Batı Endülüs, Ronda
Arriadh Hotel Genel
Arriadh Hotel Genel
Arriadh Hotel Genel
Arriadh Hotel Öne Çıkan Resim
Arriadh Hotel Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Arriadh Hotel
Lugar Partido Rural Santa Maria, 274 MA7400, KM 4,5 Batı Endülüs, Ronda

Ronda bölgesindeki Arriadh Hotel misafirlere dağda, Ronda Doğa Koruma Alanı ve Circulo de Artistas Gösteri Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ascari Racetrack ile 5 mi (8 km) ve Puente Viejo ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

6 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer istek üzerine hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x