Hotel Romanisio

Cuneo Vadileri, Fossano
Hotel Romanisio Genel
Hotel Romanisio Genel
Hotel Romanisio Genel
Hotel Romanisio Genel
Hotel Romanisio Genel
Image More +52 fotoğraf
Hotel Romanisio
Via Mons. A. Soracco, 1 Cuneo Vadileri, Fossano

Fossano bölgesindeki Hotel Romanisio konaklamanızda, Caduti Anıtı ve Castello dei Principi D'Acaja ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Museo della Cattedrale ile 1,6 km (1 mil) ve Santissima Trinità O dei Battuti Rossi Kilisesi ile 1,9 km (1,2 mil) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Churrasc. Sabor da Carne restoranı Brezilya mutfağı alanında uzman, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

45 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otelde, otelde ücretsiz bisiklet bulunuyor.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Superior
Superior Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x