B&B Cascina Belmonte

Cuneo Vadileri, Fossano
B&B Cascina Belmonte Öne Çıkan Resim
B&B Cascina Belmonte Dış Mekan
B&B Cascina Belmonte İç Mekan
B&B Cascina Belmonte İç Mekan
B&B Cascina Belmonte İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
B&B Cascina Belmonte
32 Via Belmonte Cuneo Vadileri, Fossano

Fossano bölgesindeki B&B Cascina Belmonte konaklamanızda, Caduti Anıtı ve Santissima Trinità O dei Battuti Rossi Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Castello dei Principi D'Acaja ile 2 mi (3,1 km) ve Museo della Cattedrale ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Premium
Premium Çatı Katı (Loft)
Room
Premium Süit, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
Design Süit
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x