Hotel Roma Tor Vergata

Roma
Hotel Roma Tor Vergata Genel
Hotel Roma Tor Vergata Genel
Hotel Roma Tor Vergata Genel
Hotel Roma Tor Vergata Genel
Hotel Roma Tor Vergata Genel
Image More +28 fotoğraf
Hotel Roma Tor Vergata
Via Vico Vigano 24 , Roma

Hotel Roma Tor Vergata misafirlere Roma (Torre Angela) bölgesinde, Policlinico Tor Vergata Polikliniği ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Ippodromo Capannelle ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kolezyum ile 13 mi (20,9 km) ve İspanyol Basamakları ile 13,3 mi (21,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

211 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x