Hotel Robledal

Central Valley, Alajuela
Hotel Robledal Genel
Hotel Robledal Genel
Hotel Robledal Genel
Hotel Robledal Genel
Hotel Robledal Genel
Image More +59 fotoğraf
Hotel Robledal
400mts Oeste De La Iglesia de El Roble Central Valley, Alajuela

Hotel Robledal konaklamanızda Alajuela bölgesinde, Parque Viva Alanı ile 2,4 km (1,5 mi) ve City Alışveriş Merkezi ile 5,3 km (3,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Costa Rica Kongre Merkezi ile 19,7 km (12,3 mil) ve Poas Volcano Ulusal Parkı ile 39,1 km (24,3 mil) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Lenchos ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Alajuela bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 968 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x