Hotel Rif

Al Ismailia, Meknes
Hotel Rif Genel
Hotel Rif Genel
Hotel Rif Genel
Hotel Rif Öne Çıkan Resim
Hotel Rif Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Rif
Rue Accra Al Ismailia, Meknes

Hotel Rif misafirlere Meknes merkezinde, Institut Francais de Meknes ve El-Hedim Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Bou Inania Medersa ile 1 mi (1,7 km) ve Büyük Cami ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler vardır. Misafirlerimize telefon, "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Basic
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit
Room
Superior Süit (Berber)
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x