Hotel PALACE

Al Ismailia, Meknes
Hotel PALACE Genel
Hotel PALACE Genel
Hotel PALACE Öne Çıkan Resim
Hotel PALACE Dış Mekan
Hotel PALACE İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel PALACE
11 RUE GHANA Al Ismailia, Meknes

Meknes (Hamria) bölgesindeki Hotel PALACE misafirlere Institut Francais de Meknes ve El-Hedim Meydanı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bou Inania Medersa ile 1,1 mi (1,7 km) ve Büyük Cami ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x