Hotel Ridal

Southern Albania, Vlore
Hotel Ridal Öne Çıkan Resim
Hotel Ridal Kahvaltı
Hotel Ridal Oda Manzaraları
Hotel Ridal Oda Düzeni
Hotel Ridal Banyo Tipleri
Image More +22 fotoğraf
Hotel Ridal
Rruga Azem Sulo Southern Albania, Vlore

Vlore bölgesindeki Hotel Ridal misafirlere Vlora Üniversitesi ve Bayrak Meydanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Ulusal Bağımsızlık Müzesi ile 3,3 km (2,1 mil) ve Sheshi i Flamurit ile 3,8 km (2,3 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için plazma televizyon sunulur. Istek üzerine oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve Ücretsiz portatif/ilave yatak istenebilir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x